ΣΤΕΛΕΧΗ

Χατζηγεωργίου Στέφανος xatzigeorgiou

 Άρχισε το κλασικό & μοντέρνο χορό σε ηλικία 12 χρονών. Από το 1982 ασχολήθηκε με τους λάτιν & ευρωπαϊκούς χορούς, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε κοινωνικό. Από το 1985 ασχολείται επαγγελματικά με την διδασκαλία. Είναι κάτοχος των επαγγελματικών πτυχίων ASSOCIATE ,MEMBER  & FELLOW of IDTA & ISTD σε Latin & Ballroom. Το 1993 εισήγαγε πρώτος το International Style στην Ελλάδα με δικαίωμα εξετάσεων από την Αγγλία και είναι κριτής διεθνών αγώνων σε Latin & Ballroom. Είναι από τους πρωτεργάτες του Αργεντίνικου Τάνγκο στην χώρα μας. Ταξιδεύει συχνά στην Αργεντινή όπου παρακολουθεί μαθήματα τάνγκο από τους μεγαλύτερους δασκάλους του είδους όπως τους Osvaldo & Miguel Sotto, Jesus Velasguez, Mora Godoy, (χορευτές του συγκροτήματος ΤangoX2), Graciela Gonzales, Chicho, Sebastian Arce & Mariana Montes, Luis Bruni (για τα Saltos), Silvina Laurea & Pablo Pouchot, Pablo Medici & Veronica Kuttel, ενώ δάσκαλοι του για τον χορό Canyengue υπήρξαν οι Luis Grondona & Mirta Sol οι Βασιλιάδες του "Canyengue"!
Είναι ιδρυτής και ενεργό μέλος της μοναδικής επαγγελματικής χορευτικής ομάδας αργεντίνικου Τάνγκο στην Ελλάδα, των ΤANGO LOCO και της Επαγγελματικής Ακαδημίας του Tango, όπου και διδάσκει.

Το 1994 ιδρύει τη σχολή χορού "Quick Step" η οποία είναι μία από τις πιό επιτυχημένες σχολές στην Ελλάδα!
Μαζί με τη Βαλεντίνα Δραγάτση γράφουν το 2008 τον πρώτο επαγγελματικό οδηγό για το Tango Argentino, μετά από πρόσκληση από το IDTA (International Dance Teachers Association).

 

 

 

 

 

 

 

Δραγάτση Βαλεντίνα
dragatsi

Αρχίζει τις σπουδές της στο κλασικό χορό και αργότερα στο μοντέρνο. Ώς κάτοχος του διδασκαλικού διπλώματος
ASSOCIATE του IDTA, ειδικεύεται στην διδασκαλία των Latin χορών. Από το 1995 διδάσκει και αυθεντικό Αργεντίνικο Τάνγκο. Ταξιδεύει συχνά στην Αργεντινή όπου παρακολουθεί μαθήματα τάνγκο από τους μεγαλύτερους δασκάλους του είδους όπως τους Osvaldo & Miguel Sotto, Jesus Velasguez, Mora Godoy, (χορευτές του συγκροτήματος ΤangoX2), Graciela Gonzales, Chicho, Sebastian Arce & Mariana Montes, Luis Bruni (για τα Saltos), Silvina Laurea & Pablo Pouchot, Pablo Medici & Veronica Kuttel, ενώ δάσκαλοι του για τον χορό Canyengue υπήρξαν οι Luis Grondona & Mirta Sol οι Βασιλιάδες του "Canyengue"! Είναι ιδρυτικό και ενεργό μέλος της μοναδικής επαγγελματικής χορευτικής ομάδας αργεντίνικου Τάνγκο στην Ελλάδα, των TANGO LOCO.

 

 

 

 

 

 

Κεφαλά Αφροδίτηkefala

Ξεκίνησε το χορό σε ηλικία 4 χρονών. Τα επόμενα 10 χρόνια ασχολείται με την ρυθμική γυμναστική και

τον μοντέρνο χορό. Από το 2000 ασχολείται επαγγελματικά με το tango argentino κοντά στους μεγαλύτερους δασκάλους του είδους. Η συνεχής χορευτική «ανησυχία» της την οδήγησε στην ανακάλυψη των oriental ρυθμών και του χορού της κοιλιάς με τον οποίο ασχολείται επαγγελματικά από το 2002. Είναι κάτοχος επαγγελματικών πτυχίων από το International Dance Teachers Association της Αγγλίας ( IDTA ) στους Latin χορούς. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό από τους πιο καταξιωμένους δασκάλους σε κάθε είδος και έχει πάρει μέρος σε τηλεοπτικές εκπομπές και δεκάδες παραστάσεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

Γορανίτου Σταθούλα
goranitou

Γεννήθηκε το 1970 στην Αυστραλία. Είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στους Παραδοσιακούς Χορούς. Είναι
κάτοχος των επαγγελματικών διπλωμάτων IDTA Αγγλίας στις κατηγορίες χορού Latin, Ballroom και Argentine Tango. Επίσης είναι κριτής σε αγώνες Ρυθμικής Αγωνιστικής Γυμναστικής, Κολύμβησης και Συγχρονισμένης Κολύμβησης. Ώς προπονήτρια και χορογράφος της Ελληνικής αποστολής από το 1996 εώς σήμερα έχει συμμετάσχει στους Παγκόσμιους & Πανευρωπαϊκούς Διαγωνισμούς με αναπηρικά αμαξίδια, κατακτώντας την 1η 2η & 3η θέση αντίστοιχα. Επίσης συμμετέχει σε σεμινάρια ενώ αρθρογραφεί σε περιοδικά & εφημερίδες.

 

 

 

 

 

 

 

Μαρία Αδαμοπούλου
adamopoulou

Γεννημένη στην Αθήνα, ξεκινάει τα πρώτα της χορευτικά βήματα στο κλασικό μπαλέτο και στο μοντέρνο σε ηλικία 5
χρονών. Αργότερα συνεχίζει τις σπουδές της σε επαγγελματικό επίπεδο τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό αποφοιτώντας από τη Royal Academy of Dancing και την Imperial Society of Teachers of Dancing. Παράλληλα, παρακολουθεί σεμινάρια και master classes μπαλέτου, σύγχρονου χορού, barre a there, musical theatre, salsa, street jazz, και hip hop με κορυφαίους χορευτές και χορογράφους όπως oι Aline da Silva, Richard Marcel, Chet Walker, Sue Passmore, Wilfride Piollet, Jean Guizerix, Lynn Wallis, Margarita Kullik, Alexei Feoktistov, Alain Astie κ.α. Ως επαγγελματίας χορεύτρια έχει συνεργαστεί με αρκετές ομάδες χορού όπως οι Youth Ballet Company της RAD, Pas du Monde, Η ’λλη Πλευρά, το ΑΕΝΑΟΝ χοροθέατρο του Daniel Lommel κ.α., ενώ έχει κι αρκετές τηλεοπτικές συμμετοχές. Το 2004 έλαβε μέρος σαν χορεύτρια στις τελετές έναρξης των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. Τα τελευταία 8 χρόνια διδάσκει χορό σε σχολές και κολέγια στην Ελλάδα και την Αγγλία ( Elite Dance and Stage School και Tiffany Theatre College) ενώ παράλληλα χορογραφεί και συμμετέχει σε διαγωνισμούς street dance και hip hop με την ομάδα της. Συνεργάζεται με τις σχολές χορού Quickstep διδάσκοντας hip hop, σύγχρονο και musical theatre κι επιθυμώντας να μοιραστεί το πάθος της για το χορό και να μεταφέρει στους μαθητές της σχολής την ενέργεια και το δυναμισμό που χαρίζει ο χορός.

 

 

 

 

 

Κώστας Δούκας

Πρωτοήλθε σε επαφή με τον κόσμο του χορού μέσα από τους συλλόγους παραδοσιακών χορών. Έκτοτε διδάσκει καιdoukas είναι ενεργό μέλος σε χορευτικά σχήματα ελληνικών χορών, συμμετέχοντας σε φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα. Είναι κάτοχος επαγγελματικών πτυχίων από το IDTA σε Latin και Tango. Έχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές εκπομπές. Στις σχολές μας διδάσκει latin, tango argentino και ελληνικά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αλεξάνδρα Σαλταούραsaltaoura

Ήρθε στην Αθήνα για τις σπουδές της και την ίδια περίοδο μπήκε στην χορευτική οικογένεια της Quickstep. Ξεκίνησε ερασιτεχνικά την ενασχόλησή της με τον χορό αλλά οι πρώτες θέσεις σε διαγωνισμούς που συμμετείχε και η υψηλή βαθμολογία σε ερασιτεχνικές εξετάσεις χορού την οδήγησαν να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτόν. Κάτοχος επαγγελματικού πτυχίου από το IDTA σε Latin και Belly Dance διδάσκει στις σχολές Quickstep Latin, Belly Dance και Ballroom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ελένη Τσιριγώτη


tsirigoti
Η Ελένη πρωτοήρθε σε επαφή με τον κόσμο του χορού σε ηλικία 9 χρονών μέσα από τους συλλόγους παραδοσιακών χορών. Έκτοτε συμμετέχει σε χορευτικά σχήματα ελληνικών χορών και από το 2009 ασχολείται με τη διδασκαλία αυτών. Το 2008 ξεκινάει το αργεντίνικο tango και εξελίσσεται συνεχώς παρακολουθώντας μαθήματα και σεμινάρια δίπλα στους σημαντικότερους Έλληνες και Αργεντίνους δασκάλους ενώ παράλληλα ασχολείται και με τον κλασσικό χορό. Ταξιδεύει στην Αργεντινή για να παρακολουθήσει μαθήματα tango. Από το 2013 και έπειτα ασχολείται αποκλειστικά με τον χορό όντας συνιδιοκτήτρια σχολής χορού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δήμητρα Θωμλούδη
thomdouli

Η Δήμητρα ξεκίνησε να διδάσκει επαγγελματικά πριν 10 χρόνια αρχικά στην Καβάλα και έπειτα στη Θεσσαλονίκη!
Απόφοιτος της ανώτερης επαγγελματικής σχολής Κονταξάκη, με σπουδές και σεμινάρια σε μπαλέτο, σύγχρονο και modern. Από το 2003 όμως έρχεται σε επαφή με το hip hop το οποίο την κερδίζει ολόψυχα! Με τη χορευτική της ομάδα hip hop κερδίζει πρώτες θέσεις σε διαγωνισμούς και η ίδια συμμετέχει σε πολλά shows και παραστάσεις!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μάντυ Πούλουpoulou

Τα πρώτα της βήματα στο χορό γίνονται σε ηλικία 5 χρόνων, όπου ξεκινάει μπαλέτο, με το οποίο και ασχολείται για 10 περίπου χρόνια. Παράλληλα ασχολείται με μοντέρνο χορό καθώς και με παραδοσιακούς χορούς, συμμετέχοντας σε αρκετές χορευτικές παραστάσεις. Σε ηλικία 16 χρόνων έρχεται σε πρώτη επαφή με την σχολή Quickstep και ξεκινά την εκμάθηση των latin χορών. Είναι κάτοχος του επαγγελματικού διπλώματος Associate του IDTA. Η χορευτική της παιδεία ολοκληρώνεται, με τη μύησή της στον κόσμο του αργεντίνικου tango, με το οποίο πλέον ασχολείται επαγγελματικά, έχοντας παρακολουθήσει σεμινάρια με διακεκριμένους Έλληνες αλλά και ξένους δασκάλους.

 

 

 

 

Byron Espinbyron

Ο Byron Espin κατάγεται από το Ecuador ενώ στα 16 του χρόνια μετακόμισε στην Ισπανία. Ειδικεύεται περισσότερο στην Salsa L.A. ως δάσκαλος και χορευτής αλλά διδάσκει και άλλα είδη Λατινοαμερικάνικων χορών. Ως επαγγελματίας έχει πάρει μέρος σε πολλά shows και workshops σε διάφορα μέρη της Ισπανίας και του εξωτερικού όπως και σε διάφορα φεστιβάλ Salsa (Greece, Belgium, Limburg, Holland, Stuttgart, Paris, New York).

 

 

 

 

 

 

 

 

Αναστασία Βυλλιώτη

                                                                                                                                                                                                                                      

vilioti2

 

Η Αναστασία Βυλλιώτη ξεκίνησε να ασχολείται με το χορό από μικρή ηλικία.Έχει παρακολουθήσει μαθήματα ballet,modern,latin κ.α. Έχει επαγγελματικά πτυχία σε latin international: associate,licenciate, ballroom:associate, bollywood dance (Μέλος της πρώτης ακαδημίας bollywood). Οriental έχει διδαχθεί από σημαντικούς δασκάλους σε Ελλάδα και Αίγυπτο,συμμετέχοντας σε festival, bollywood ταινίες και χορευτικές παραστάσεις ως performer και χορογράφος

 

 

 

 

 

 

 

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ 

11223814 10200653029643949 3968967352303859281 n

Γεννημένη στην Κύπρο ξεκίνησε σε ηλικία 5 χρονών τα πρώτα της βήματα στον κλασσικό χορό και λάτιν, καθώς συνεχίζει με μοντέρνο, χιπ-χοπ και φλαμένγκο. Μέλος της ομάδας «ΑLLLADIES» κερδίζει πρώτες θέσεις σε διαγωνισμούς και συμμετέχει σε πολλά showsκαι παραστάσεις. Το 2010 ήρθε στην Αθήνα για τις σπουδές της στο Παιδαγωγικο Τμήμα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και παράλληλα συνεχίζει επαγγελματικά το μεγάλο της πάθος τον Χορό. Γίνεται  μέλος της οικογένειας Quickstep και Κάτοχος των επαγγελματικών διπλωμάτων του IDTA στις κατηγορίες Latinκαι Ballroom. Συμμετέχει σε πολλά σεμινάρια και συνεχίζει της σπουδές της αποφοιτώντας από την επαγγελματική σχολή «HouseofPerformingArts»σε συνεργασία με τα ΙΕΚ ΑΞΙΑ με ειδίκευση στις «Εφαρμοσμένες Τέχνες Χορού». Τα τελευταία χρόνια διδάσκει σε σχολές χορού, ενώ παράλληλα χορογραφεί και συμμετέχει σε διαγωνισμούς παίρνοντας πολλές διακρίσεις. Στις σχολές  Quickstepδιδάσκει Latin και Μότο της είναι « τα 100 χρόνια είναι τα πιο δύσκολα, ο χορός είναι μια συνεχείς προσπάθεια». 

 

 

ΜΑΡΙΑ ΒΛΑΧΑΚΗ

 

biografiko

Ξεκίνησε τον κλασικό και μοντέρνο χορό σε ηλικία 5 ετών.

Παράλληλα με τη φοίτηση της στο  Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ανακαλύπτει το ενδιαφέρον της για τους latin και ballroomχορούς.

Όντας κάτοχος επαγγελματικών πτυχίων  IDTAκαι ISTD, τα τελευταία χρόνια διδάσκει σε σχολές χορού μεταφέροντας στους μαθητές της την αγάπη της για το χορό.

Σύντομη Περιγραφή

Στόχος των σχολών μας είναι η δημιουργία ποιοτικών συνθηκών διδασκαλίας και περιβάλλοντος προκειμένου να βιώσετε την μοναδική αυτή εμπειρία ελευθερίας στην κίνηση, σωματική και ψυχική υγεία και τελικά τη ζωή!

Επικοινωνία

www.QuickStep.gr

  • E-mail Παγκράτι
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • E-mail Αργυρούπολη
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εγγραφή

Κάντε εγγραφή στην λίστα μας για να λαμβάνετε νέα απο εμάς!

Κοινωνικά Δίκτυα...Facebook