ΣΤΕΛΕΧΗ

Χατζηγεωργίου Στέφανος xatzigeorgiou

 Άρχισε το κλασικό & μοντέρνο χορό σε ηλικία 12 χρονών. Από το 1982 ασχολήθηκε με τους λάτιν & ευρωπαϊκούς χορούς, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε κοινωνικό. Από το 1985 ασχολείται επαγγελματικά με την διδασκαλία. Είναι κάτοχος των επαγγελματικών πτυχίων ASSOCIATE ,MEMBER  & FELLOW of IDTA & ISTD σε Latin & Ballroom. Το 1993 εισήγαγε πρώτος το International Style στην Ελλάδα με δικαίωμα εξετάσεων από την Αγγλία και είναι κριτής διεθνών αγώνων σε Latin & Ballroom. Είναι από τους πρωτεργάτες του Αργεντίνικου Τάνγκο στην χώρα μας. Ταξιδεύει συχνά στην Αργεντινή όπου παρακολουθεί μαθήματα τάνγκο από τους μεγαλύτερους δασκάλους του είδους όπως τους Osvaldo & Miguel Sotto, Jesus Velasguez, Mora Godoy, (χορευτές του συγκροτήματος ΤangoX2), Graciela Gonzales, Chicho, Sebastian Arce & Mariana Montes, Luis Bruni (για τα Saltos), Silvina Laurea & Pablo Pouchot, Pablo Medici & Veronica Kuttel, ενώ δάσκαλοι του για τον χορό Canyengue υπήρξαν οι Luis Grondona & Mirta Sol οι Βασιλιάδες του "Canyengue"!
Είναι ιδρυτής και ενεργό μέλος της μοναδικής επαγγελματικής χορευτικής ομάδας αργεντίνικου Τάνγκο στην Ελλάδα, των ΤANGO LOCO και της Επαγγελματικής Ακαδημίας του Tango, όπου και διδάσκει.

Το 1994 ιδρύει τη σχολή χορού "Quick Step" η οποία είναι μία από τις πιό επιτυχημένες σχολές στην Ελλάδα!
Μαζί με τη Βαλεντίνα Δραγάτση γράφουν το 2008 τον πρώτο επαγγελματικό οδηγό για το Tango Argentino, μετά από πρόσκληση από το IDTA (International Dance Teachers Association).

 

 

 

 

 

 

 

Δραγάτση Βαλεντίνα
dragatsi

Αρχίζει τις σπουδές της στο κλασικό χορό και αργότερα στο μοντέρνο. Ώς κάτοχος του διδασκαλικού διπλώματος
ASSOCIATE του IDTA, ειδικεύεται στην διδασκαλία των Latin χορών. Από το 1995 διδάσκει και αυθεντικό Αργεντίνικο Τάνγκο. Ταξιδεύει συχνά στην Αργεντινή όπου παρακολουθεί μαθήματα τάνγκο από τους μεγαλύτερους δασκάλους του είδους όπως τους Osvaldo & Miguel Sotto, Jesus Velasguez, Mora Godoy, (χορευτές του συγκροτήματος ΤangoX2), Graciela Gonzales, Chicho, Sebastian Arce & Mariana Montes, Luis Bruni (για τα Saltos), Silvina Laurea & Pablo Pouchot, Pablo Medici & Veronica Kuttel, ενώ δάσκαλοι του για τον χορό Canyengue υπήρξαν οι Luis Grondona & Mirta Sol οι Βασιλιάδες του "Canyengue"! Είναι ιδρυτικό και ενεργό μέλος της μοναδικής επαγγελματικής χορευτικής ομάδας αργεντίνικου Τάνγκο στην Ελλάδα, των TANGO LOCO.

 

 

 

 

 

 

 

Κεφαλά Αφροδίτηkefala

Ξεκίνησε το χορό σε ηλικία 4 χρονών. Τα επόμενα 10 χρόνια ασχολείται με την ρυθμική γυμναστική και

τον μοντέρνο χορό. Από το 2000 ασχολείται επαγγελματικά με το tango argentino κοντά στους μεγαλύτερους δασκάλους του είδους. Η συνεχής χορευτική «ανησυχία» της την οδήγησε στην ανακάλυψη των oriental ρυθμών και του χορού της κοιλιάς με τον οποίο ασχολείται επαγγελματικά από το 2002. Είναι κάτοχος επαγγελματικών πτυχίων από το International Dance Teachers Association της Αγγλίας ( IDTA ) στους Latin χορούς. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό από τους πιο καταξιωμένους δασκάλους σε κάθε είδος και έχει πάρει μέρος σε τηλεοπτικές εκπομπές και δεκάδες παραστάσεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

Γορανίτου Σταθούλα
goranitou

Γεννήθηκε το 1970 στην Αυστραλία. Είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στους Παραδοσιακούς Χορούς. Είναι
κάτοχος των επαγγελματικών διπλωμάτων IDTA Αγγλίας στις κατηγορίες χορού Latin, Ballroom και Argentine Tango. Επίσης είναι κριτής σε αγώνες Ρυθμικής Αγωνιστικής Γυμναστικής, Κολύμβησης και Συγχρονισμένης Κολύμβησης. Ώς προπονήτρια και χορογράφος της Ελληνικής αποστολής από το 1996 εώς σήμερα έχει συμμετάσχει στους Παγκόσμιους & Πανευρωπαϊκούς Διαγωνισμούς με αναπηρικά αμαξίδια, κατακτώντας την 1η 2η & 3η θέση αντίστοιχα. Επίσης συμμετέχει σε σεμινάρια ενώ αρθρογραφεί σε περιοδικά & εφημερίδες.

 

 

 

 

 

 

 

Μαρία Αδαμοπούλου
adamopoulou

Γεννημένη στην Αθήνα, ξεκινάει τα πρώτα της χορευτικά βήματα στο κλασικό μπαλέτο και στο μοντέρνο σε ηλικία 5
χρονών. Αργότερα συνεχίζει τις σπουδές της σε επαγγελματικό επίπεδο τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό αποφοιτώντας από τη Royal Academy of Dancing και την Imperial Society of Teachers of Dancing. Παράλληλα, παρακολουθεί σεμινάρια και master classes μπαλέτου, σύγχρονου χορού, barre a there, musical theatre, salsa, street jazz, και hip hop με κορυφαίους χορευτές και χορογράφους όπως oι Aline da Silva, Richard Marcel, Chet Walker, Sue Passmore, Wilfride Piollet, Jean Guizerix, Lynn Wallis, Margarita Kullik, Alexei Feoktistov, Alain Astie κ.α. Ως επαγγελματίας χορεύτρια έχει συνεργαστεί με αρκετές ομάδες χορού όπως οι Youth Ballet Company της RAD, Pas du Monde, Η ’λλη Πλευρά, το ΑΕΝΑΟΝ χοροθέατρο του Daniel Lommel κ.α., ενώ έχει κι αρκετές τηλεοπτικές συμμετοχές. Το 2004 έλαβε μέρος σαν χορεύτρια στις τελετές έναρξης των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. Τα τελευταία 8 χρόνια διδάσκει χορό σε σχολές και κολέγια στην Ελλάδα και την Αγγλία ( Elite Dance and Stage School και Tiffany Theatre College) ενώ παράλληλα χορογραφεί και συμμετέχει σε διαγωνισμούς street dance και hip hop με την ομάδα της. Συνεργάζεται με τις σχολές χορού Quickstep διδάσκοντας hip hop, σύγχρονο και musical theatre κι επιθυμώντας να μοιραστεί το πάθος της για το χορό και να μεταφέρει στους μαθητές της σχολής την ενέργεια και το δυναμισμό που χαρίζει ο χορός.

 

 

 

 

 

Κώστας Δούκας

Πρωτοήλθε σε επαφή με τον κόσμο του χορού μέσα από τους συλλόγους παραδοσιακών χορών. Έκτοτε διδάσκει καιdoukas είναι ενεργό μέλος σε χορευτικά σχήματα ελληνικών χορών, συμμετέχοντας σε φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα. Είναι κάτοχος επαγγελματικών πτυχίων από το IDTA σε Latin και Tango. Έχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές εκπομπές. Στις σχολές μας διδάσκει latin, tango argentino και ελληνικά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αλεξάνδρα Σαλταούραsaltaoura

Ήρθε στην Αθήνα για τις σπουδές της και την ίδια περίοδο μπήκε στην χορευτική οικογένεια της Quickstep. Ξεκίνησε ερασιτεχνικά την ενασχόλησή της με τον χορό αλλά οι πρώτες θέσεις σε διαγωνισμούς που συμμετείχε και η υψηλή βαθμολογία σε ερασιτεχνικές εξετάσεις χορού την οδήγησαν να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτόν. Κάτοχος επαγγελματικού πτυχίου από το IDTA σε Latin και Belly Dance διδάσκει στις σχολές Quickstep Latin, Belly Dance και Ballroom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Σοφία Τσιαούση

Η Σοφία έχει σπουδάσει μπαλέτο και σύγχρονο. Έχει διδάξει σε ανώτερες επαγγελματικές σχολές ενώ έχει πάρει tsiaousiμέρος στις τελευταίες παραστάσεις του Δημήτρη Παπαϊωάννου. Ποτέ δεν επαναπαύεται και συνεχώς παρακολουθεί σεμινάρια χορού με γνωστούς και αναγνωρισμένους δασκάλους χορούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Βαγγέλης Χολέβας
xolevas

Αν το όνομά του σας ακούγεται γνωστό θα είναι γιατί τον έχετε δει να χορογραφεί και να χορεύει στο Dancing with
the Stars 2&3! Ξεκίνησε τα πρώτα του χορευτικά βήματα στη γενέτειρα του τη Θεσσαλονίκη, οπού ασχολήθηκε με τους Latin και Ballroom χορούς τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο, συνεχίζοντας την εκπαίδευση του σε Ιταλία, Αγγλία, Γερμανία, και παίρνοντας παράλληλα μέρος σε εθνικά και διεθνή πρωταθλήματα. Είναι από τους πρώτους πιστοποιημένους Zumba Instructors στη Β. Ελλάδα, και Ομοσπονδιακός Προπονητής Αθλητών Latin με άδεια της ΕΧΟΕ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ελένη Τσιριγώτη
tsirigoti

Η Ελένη ξεκίνησε να ασχολείται με τους ελληνικούς χορούς πριν 21 χρόνια. Είναι ενεργό μέλος πολλών ελληνικών
παραδοσιακών ομάδων στην Αθήνα και την επαρχία. Τα τελευταία 4 χρόνια μπήκε το αργεντίνικο tango στη ζωή της και ήδη έχει πολυάριθμες συμμετοχές σε shows και σε θεατρικές παραστάσεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δήμητρα Θωμλούδη
thomdouli

Η Δήμητρα ξεκίνησε να διδάσκει επαγγελματικά πριν 10 χρόνια αρχικά στην Καβάλα και έπειτα στη Θεσσαλονίκη!
Απόφοιτος της ανώτερης επαγγελματικής σχολής Κονταξάκη, με σπουδές και σεμινάρια σε μπαλέτο, σύγχρονο και modern. Από το 2003 όμως έρχεται σε επαφή με το hip hop το οποίο την κερδίζει ολόψυχα! Με τη χορευτική της ομάδα hip hop κερδίζει πρώτες θέσεις σε διαγωνισμούς και η ίδια συμμετέχει σε πολλά shows και παραστάσεις!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μάντυ Πούλουpoulou

Τα πρώτα της βήματα στο χορό γίνονται σε ηλικία 5 χρόνων, όπου ξεκινάει μπαλέτο, με το οποίο και ασχολείται για 10 περίπου χρόνια. Παράλληλα ασχολείται με μοντέρνο χορό καθώς και με παραδοσιακούς χορούς, συμμετέχοντας σε αρκετές χορευτικές παραστάσεις. Σε ηλικία 16 χρόνων έρχεται σε πρώτη επαφή με την σχολή Quickstep και ξεκινά την εκμάθηση των latin χορών. Είναι κάτοχος του επαγγελματικού διπλώματος Associate του IDTA. Η χορευτική της παιδεία ολοκληρώνεται, με τη μύησή της στον κόσμο του αργεντίνικου tango, με το οποίο πλέον ασχολείται επαγγελματικά, έχοντας παρακολουθήσει σεμινάρια με διακεκριμένους Έλληνες αλλά και ξένους δασκάλους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γιώργος Παναγιωτόπουλοςpaanfiotopoulos

Ο Γιώργος δήλωνε ότι δεν υπάρχει άλλος χορός πέρα από τη salsa....μέχρι που γνώρισε το tango! Εδώ και χρόνια διδάσκει, χορεύει και χορογραφεί στην Αθήνα. Έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις και σε shows.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τζωρτζίνα Μαλεύρηmalevri

Η Τζωρτζίνα είναι το νεότερο μέλος της οικογένειας μας. Είναι κάτοχος επαγγελματικών πτυχίων στο Latin (Fellow) και στο Belly Dance. Μετά την επί χρόνων ενασχόληση της με το χορό, διδάσκει στις σχολές μας Xορό της Kοιλιάς και Latin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Βασίλης Κουτσιουμάρηςkoutsioumaris

Ο Βασίλης είναι επαγγελματίας χορευτής και στις σχολές μας διδάσκει Zumba.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Byron Espinbyron

Ο Byron Espin κατάγεται από το Ecuador ενώ στα 16 του χρόνια μετακόμισε στην Ισπανία. Ειδικεύεται περισσότερο στην Salsa L.A. ως δάσκαλος και χορευτής αλλά διδάσκει και άλλα είδη Λατινοαμερικάνικων χορών. Ως επαγγελματίας έχει πάρει μέρος σε πολλά shows και workshops σε διάφορα μέρη της Ισπανίας και του εξωτερικού όπως και σε διάφορα φεστιβάλ Salsa (Greece, Belgium, Limburg, Holland, Stuttgart, Paris, New York).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύντομη Περιγραφή

Στόχος των σχολών μας είναι η δημιουργία ποιοτικών συνθηκών διδασκαλίας και περιβάλλοντος προκειμένου να βιώσετε την μοναδική αυτή εμπειρία ελευθερίας στην κίνηση, σωματική και ψυχική υγεία και τελικά τη ζωή!

Επικοινωνία

www.QuickStep.gr

  • E-mail Παγκράτι
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • E-mail Αργυρούπολη
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εγγραφή

Κάντε εγγραφή στην λίστα μας για να λαμβάνετε νέα απο εμάς!

Κοινωνικά Δίκτυα...Facebook